VVD’ers over Jeroen

Op deze webpagina een aantal VVD leden over Jeroen. Mensen die allen lid zijn van de VVD en Jeroen hun steun geven, lees waarom!?

foto1Jeanine Hennis-Plasschaert
(voormalig VVD minister van defensie, geboren in Heerlen)

“Jeroen is gedreven, oprecht, liberaal en heel belangrijk:
niets is hem te veel. Mijn steun heeft hij!”

 

 

 

 

 

europa_3

Joost van den Akker
(Limburgse VVD deputé Economie en kennisinfrastructuur)

Jeroen is een gepassioneerd campaigner die zo huis-aan-huis, van deur-tot-deur, iedereen overtuigt van de liberale zaak.
Of het nu gaat om mijn campagnes voor het Europees Parlement in 2009 en 2014, waarachter Jeroen een drijvende kracht is. Maar ook voor verkiezingen van de Tweede Kamer, Provinciale Staten of gemeenteraad.
Ik ben er van overtuigd dat Jeroen zijn inzet voor een liberaler Meerssen minstens zo gepassioneerd in de gemeenteraad zal zijn. Die ambitie steun ik van harte!

 

1 Karin Straus & JeroenKarin Straus (voormalig Tweede Kamerlid en lijsttrekker voor de Limburgse VVD)
“Met Jeroen is het goed samenwerken. Vol vuur en energie zet hij zich in voor het liberalisme, voor de VVD.

En altijd als je hem belt, of hij iets zou kunnen betekenen voor de VVD, is hij direct ‘van de partij’.

Jeroen is een liberaal in hart en nieren. Hij vindt het belangrijk dat mensen in hun waarde worden gelaten, dat zij als individu met hun ‘plussen en minnen’ gezien en beoordeeld worden. Hij vertaalt dit door heel gemakkelijk en goed met iedereen te communiceren, maar vooral ook met jongeren en ouderen.

Zijn positieve energie en enthousiasme werken aanstekelijk. Het was dan ook niet voor niets dat Mark Rutte tijdens een van de recente landelijke partijcongressen van de VVD, Jeroen noemde als een voorbeeld van al die mensen die zich als vrijwilliger voor de VVD inzetten. Chapeau!

Maar naast de VVD, is Jeroen ook een echte Limburger. Hij laat geen gelegenheid onbenut om mensen te enthousiasmeren voor Limburg. Een heel keur aan prominente VVD-ers is in de afgelopen jaren door Jeroen, namens de VVD Limburg, uitgenodigd om in Limburg aan diverse activiteiten deel te nemen. O.a. Fred Teeven, Henk Kamp, Jeanine Hennis-Plasschaert, Mark Rutte: allen kwamen naar het prachtige Limburgse land om even van ‘ons goede leven’ te genieten en weer een beetje beter te begrijpen waarom Limburg (en de Limburgers) zo speciaal zijn.

Jeroen, met zijn drive, enthousiasme en Limburgse ‘roots’, zal een uitstekende teamspeler zijn voor de VVD gemeentefractie in Meerssen om dit alles mede waar te gaan maken!” 

 

Claire Martens (duo raadslid VVD Amsterdam) 
Ik heb Jeroen leren kennen als een Vriendelijk, oprecht, geïnteresseerd, bescheiden toch ambitieuze VVD collega. Jeroen zijn passie voor de politiek en capeciteit tot verdienden en het spreken van de taal van eenieder die hij voor zich heeft maken hem een hele geschikte politicus.

 

 


Bianca Rooding-Eurlings (Fractievoorzitter VVD Valkenburg aan de Geul)
Ik heb Jeroen een aantal jaren geleden leren kennen en er was meteen een klik.  Zijn open en oprechte houding spraken mij meteen aan.
Hij is een liberaal in hart en nieren, enthousiast en gedreven. Als hij een doel heeft of iemand vraagt hem om advies of hulp dan gaat hij er voor de volle 100% tegenaan.
Jeroen is overtuigend en gepassioneerd en weet mensen,  groepen en gemeenten te verbinden. Hij is de spin in het web. Hij is energiek, sportief en daarnaast ook gewoon een super aardige man die de individuele mens niet uit het oog verliest. Zijn communicatievaardigheden zijn bovengemiddeld, hij weet met iedereen contact te maken en raakt je in je hart.
Wat mij ook erg aanspreekt is zijn grote positivisme en zijn grote gevoel voor humor.
Kort gezegd: een vriend en VVD-er om trots op te zijn.


Bibi van de Wouw-Simons (gemeenteraadslid VVD Maastricht)

Jeroen zet zicht altijd voor de volle 100 procent in. Met veel passie en gedrevenheid zet hij zich in voor een liberale maatschappij. Kan niet, bestaat niet bij Jeroen; hij gaat geen uitdaging uit de weg. Zijn enthousiasme en energie werkt aanstekelijk en dat verdient een stem!

 

 

 

Fred Teeven (voormalig staatssecretaris Veiligheid & Justitie)3 Fred Teeven & Jeroen
“Ik heb Jeroen een aantal jaren geleden leren kennen en meteen viel mij zijn enthousiasme op. Niet voor niets wist hij de voorjaarswandeling waarbij ik te gast mocht zijn tot een succes te brengen. De High Vlaai wordt nog steeds over gesproken, alsook het hotel van Jeroen’s tante alwaar een onuitputtende gastvrijheid aanwezig is en waar de halve VVD top al verbleven heeft. Resultaatgerichtheid wordt in de persoon Jeroen geëtaleerd, dat is dus zeker niet voorbehouden aan mensen uit Holland al denken die soms van wel. Ik kom graag naar Limburg en vind het dan ook belangrijk dat in de gemeenten een goede kwaliteit aan volksvertegenwoordigers Limburg vertegenwoordigen. Jeroen zou daar één van kunnen zijn. Ik merk namelijk uit gesprekken met Jeroen dat hij zeker de knowhow daarvoor heeft. Mijn steun heeft hij en ik wens hem veel succes in zijn politieke carriére!”

 

Jeanette Braun (tante en voormalig commissielid VVD Valkenburg aan de Geul)4 Tante Jeanette & Jeroen
“Mijn neef Jeroen en ik gaan al jaren samen voor de VVD. De samenwerking is uitstekend, hij heeft in al die jaren al veel VVD prominenten naar ons hotel in Valkenburg aan de Geul gebracht. Mark Rutte, Henk Kamp, Fred Teeven, Jeanine Hennis Plasschaert en Karin Straus. Niet alleen goed voor Valkenburg, maar hij promootte bij hen heel Limburg en vertrok vanuit hier met hen dan ook heel Limburg door. Jeroen weet deze contacten goed te benutten. Zo heeft hij ook een bijdrage kunnen leveren aan de groei van de VVD in Valkenburg. En daarbij heeft hij mij ook gesteund tijdens de campagne voor de VVD bij de gemeenteraadsverkiezingen. Ik vind het super om te zien hoe mijn neef zich inzet voor de VVD. Hij heeft mijn steun en ik zal het iedereen aanbevelen om op hem te stemmen! Hij verdient het, stem Jeroen!”

 

5 Annie Pike-Gerritsen & JeroenAnnie Pike-Gerritsen (buurvrouw)
“Jeroen is onze buurman en wij zijn heel blij met hem. Het is een opgeruimde jongeman met veel humor en altijd wel tijd voor een praatje of een glaasje wijn. Sinds hij in de straat woont is er veel meer leven, hij brengt mensen bij elkaar en heeft er voor gezorgd dat de mensen in de straat elkaar beter kennen. Ik vind dat we op Jeroen van de VVD moeten stemmen, omdat hij voor 100% en met volle overtuiging achter de partij staat. Hij is de toekomst. Hij is jong en heeft energie voor twee, dus stemmen op Jeroen!!!!!!!!”

 

Kevin Fuchs (oud-medebestuurslid JOVD Zuid Limburg)

6 Kevin Fuchs & Jeroen “Sinds 2005 ben ik actief lid van de VVD. In het begin was ik ook lid van de jongerenorganisatie, de JOVD. Hier heb ik Jeroen leren kennen, toen wij samen in het bestuur zaten van de JOVD in Zuid Limburg. Vanuit deze samenwerking is ook een goede vriendschap ontstaan.
Jeroen is iemand waar je altijd op kunt bouwen. Limburg staat bij hem vooraan en hij doet alles voor deze provincie. Als het op vergaderingen aankomt is Jeroen altijd organisatorisch en inhoudelijk voorbereid om goed en effectief te kunnen participeren tijdens deze vergadering. Als Jeroen ergens voor gaat dan doet hij dat voor 1000%, en daarom krijgt Jeroen mijn steun.
Jeroen staat voor de liberale ideeën van de VVD en gelooft in een goed bestuurbare overheid die haar verantwoordelijkheden serieus neemt.”