Jeroen & VVD

Jeroen is al jaren actief voor de VVD. Alsook in de beginperiode voor de JOVD, de jongerenafdeling. Jeroen was in 2005-2006 bestuurslid van de JOVD Zuid Limburg. Trainingen, cursussen en bezoeken aan de VVD congressen brachten hem tot waar hij nu staat. Ook de campagnes welke hij ondersteunde brachten hem ervaringen. Inmiddels is Jeroen bij geen enkele campagne weg te denken. Jeroen zet zich al heel wat jaren in voor campagnes van de VVD. En dat op alle bestuurslagen, van zijn eigen gemeente tot Europa!

Zo organiseerde hij als voorzitter van de Organiseertank een hoop activiteiten, onder andere voor de campagne voor de verkiezingen van het Europarlement in 2009. Een bezoek aan het Europarlement, het VVD Limburg Europa Congres 2009 met onder andere Frist Bolkestein, de Europese voorjaarswandeling rondom het drielandenpunt bij Vaals en de Roadshow met voormalig Europarlementariër Jeanine Hennis-Plasschaert.

Jeroen kennen ze bij de Eurofractie van de VVD, maar ook elders, tot aan het Partijbureau toe. Zo zat Jeroen in de Werkgroep voor de VVD boot 2010. Maar ook kort bij huis is Jeroen actief. Zo haalde Jeroen Mark Rutte meermaals naar zijn gemeente. Eenmaal zelfs samen met Jeanine Hennis-Plasschaert een bezoek aan de kern Geulle-Moorveld. Maar Jeroen kenmerkt zich door actief te zijn voor heel Limburg tot aan Gennep toe! Na een verdubbeling aan stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2010 stond Jeroen in 2011 voor de VVD kandidaat voor het Limburgs Parlement. Daarna, in april 2011, is hij verkozen tot lid de Partijraad van de VVD.